Mandalina Çeşitlerimiz

Tango

Tango mandalina, orta ila büyük bir çeşittir, ortalama 5 ila 6 santimetre çapındadır ve basık ila düzleştirilmiş, oval bir şekle sahiptir. Kabuğu ince, pürüzsüz, koyu turuncu ve parlaktır ve kolayca soyulabilir, çok ince zarlarla bölünmüş 9 ila 12 dilim ortaya çıkar. Meyve eti yumuşak, küçük suyu dolu keselerden oluşur ve meyveler çoğunlukla çekirdeksiz bulunur. Tango mandalina olgunlaştığında hasat edilir ve orta düzeyde şeker ve asit içerir.

Tango Mandalina
  • Çekirdek Çekirdeksiz
  • Kabuk Rengi Turuncu, Sarı
  • Tadı Tatlı
  • Et Rengi Koyu Turuncu
  • Dokusu Etli
  • Meyve Şekli Yassı Yuvarlak

Üretim Takvimi

Ağu Eyl Eki Kas Ara Oca Şub Mar Nis May Haz Tem